Haaruitval

Dé effectieve methode voor de integrale aanpak van haar- en hoofdhuidproblemen

Voeding, leefstijl en stress hebben grote invloed op de kwaliteit van uw haar en hoofdhuid. Uw haar- en hoofdhuidproblemen verdienen een integrale aanpak. Een aanpak gericht op natuurlijk herstel waarbij de héle mens centraal staat. We kijken niet alleen naar de hoofdhuid en het haar zelf, maar afhankelijk van uw specifieke probleem ook naar de haarwortels, het bloed, stressfactoren en eet- en leefgewoontes.

Op deze website geven we u uitleg over onze methode. Een methode waarmee we al heel veel mensen van vaak zeer ernstige haar- en hoofdhuidproblemen hebben verlost. Wat voor u nodig is, weten we uiteraard pas na een persoonlijke kennismaking. Aarzel niet en maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Wat kunnen we behandelen?

Jeuk en irritaties, roos en haaruitval door stress zijn relatief eenvoudig op te lossen problemen. Vaak volstaat het gebruik van speciale shampoo en lotion al.

Bij erfelijke of hormonale haaruitval is sprake van een gevoeligheid voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Bij mannen wordt deze aanleg actief vanaf de pubertijd. Vrouwen worden niet kaal, maar krijgen zeer dun, diffuus haar. Dit begint meestal vanaf de menopauze, hoewel wij het tegenwoordig ook al op jongere leeftijd regelmatig tegenkomen.

Bij alopecia areata is sprake van kringvormige, kale plekken. Het is een complex probleem waarbij sprake is van erfelijke aanleg, immuunproblemen, stress en verzuring. Alopecia areata kan spontaan genezen, maar wij kunnen het genezingsproces versnellen door de conditie van de hoofdhuid en het lichaam in balans te brengen.

Ook bij eczeem en psoriasis speelt een combinatie van verzuring en stress. Eczeemklachten gaan vaak samen met schimmelgevoeligheid, terwijl bij psoriasis de celdeling ontregeld raakt en versnelt.

Na chemotherapie is vrijwel altijd sprake van een verstoorde mineraalhuishouding en sterke verslakking. Met een ontzuringsprogramma en gerichte verzorging van haar en hoofdhuid komt het haar sneller en direct in de oorspronkelijke kwaliteit terug.

Naast genoemde voorbeelden, behandelen wij tal van andere haar- en hoofdhuidproblemen. Hieronder ziet u een voorbeeld van onze resultaten. Het betreft een vrouw van 19 jaar met extreme alopecia areata. In 11 maanden tijd was zij volledig hersteld.

Start

Na 2 maanden

Na 3 maanden

Na 11 maanden

LET OP: bovengenoemde situatie is een voorbeeld van de te behalen resultaten. Het kan zijn dat een vergelijkbare behandeling, bij u, langer of juist minder lang duurt. Ook is er de mogelijkheid dat u niet volledig herstelt van alopecia.
Microscopisch beeld van bloed met zeer
veel afvalstoffen