Haarwerken

Haarwerken zijn tegenwoordig niet meer van een echt kapsel te onderscheiden. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van kleine haarstukken – toupets – die een kale plek of litteken bedekken tot pruiken met lang, kort, krullend of stijl haar. Bent u door een medische behandeling of andere reden tijdelijk kaal, dan kunt u met een haarwerk uw eigen uiterlijk behouden. Ook voor permanente kaalheid is een haarwerk een uitkomst. Wilt u een modern of klassiek kapsel? Alles is mogelijk. Als u tijdig bij ons langskomt, kunnen we het haarwerk aanpassen aan uw eigen haarkleur en -dracht.

Comfortabel

Moderne haarwerken zijn licht van gewicht en laten voldoende lucht door. Daardoor zijn ze comfortabel te dragen. Alle haarwerken zijn van uitstekende kwaliteit. De modellen van kunsthaar zijn ontzettend sterk, die van echt haar voelen net iets natuurlijker aan. Deze moeten wel wat vaker in model worden gebracht, bijvoorbeeld als ze door de regen nat zijn geworden.

Echt haar

Moderne haarwerken zijn licht van gewicht en laten voldoende lucht door. Daardoor zijn ze comfortabel te dragen. Alle haarwerken zijn van uitstekende kwaliteit. De modellen van kunsthaar zijn ontzettend sterk, die van echt haar voelen echter net iets natuurlijker aan. Deze moeten wel wat vaker in model worden gebracht, bijvoorbeeld als ze door de regen nat zijn geworden. Door het gebruik van echt haar en veel handwerk zijn deze haarwerken duurder dan die van kunsthaar en machinale fabricage. Wij maken graag gebruik van de haarwerken van Follea. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik hier en bekijk de brochure.

Maatwerk

HairReset Instituut Jantien heeft een breed assortiment aan haarwerken. Alle stijlen, haartypen en kleuren zijn leverbaar. Van standaardpruiken is al lang geen sprake meer. Welke haarwerk past het beste bij u? Wij geven deskundig advies en meten de exacte maat. Het is mogelijk een mal van de vorm van uw hoofd te maken, zodat we een nog betere pasvorm kunnen bieden. Ieder mens is uniek. Daarom bieden wij maatwerk.

Geen belemmering

HairReset Jantien levert haarwerken die altijd een perfecte pasvorm hebben, waardoor u het gevoel krijgt dat het uw eigen kapsel is. Met coupeknippen, kleurcorrecties en maataanpassing passen we het haarwerk heel precies aan al uw wensen aan. In het dagelijks leven leveren ze totaal geen belemmering op. U kunt gewoon alles blijven doen wat u gewend bent, waaronder sporten. Zelfs in harde wind lopen en fietsen is geen enkel probleem. Ook zwemmen is mogelijk, al kan zout water of chloor er wel voor zorgen dat uw haarwerk eerder bijgewerkt moet worden.

Verzorging

Net als gewoon haar, heeft een haarwerk verzorging nodig. Zeker bij intensief gebruik. Dit kunt u grotendeels zelf doen: wassen en kammen. Om uw haarwerk in topconditie te houden, adviseren wij een gemiddeld kapperbezoek aan te houden voor uitgebreide verzorging. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

SEMH HairConcept HSBN