Werkwijze

HairReset Instituut Jantien is al tientallen jaren specialist op het gebied van haaraanvulling. We bieden alle zorg en houden rekening met uw privacy. Daarom werken we alleen op afspraak. U kiest het tijdstip dat u het beste past. Ook ’s avonds bent u welkom. In onze zaak voelt u zich direct op uw gemak en zult u merken dat wij begripvol omgaan met emoties. Als u niet in staat bent bij ons te komen, zoeken wij u thuis of in het ziekenhuis op.

Persoonlijk

Door onze ruime ervaring kunnen wij u professioneel en vrijblijvend adviseren. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en krijgen we een goed beeld van u. Aan de hand van deze informatie wijzen wij u op alle mogelijkheden en kunnen wij met een goed voorstel komen. In onze discrete omgeving kunt u haarwerken uitzoeken en passen. Neem hiervoor gerust familieleden of vrienden mee. Zij kunnen als relatieve buitenstaanders uitstekend beoordelen of een uitgezocht haarwerk goed bij u past.

Service

U ontvangt een prijsopgave van het haarwerk en wij rekenen uit wat uw eigen bijdrage is na uitkering van uw verzekeraar. Als u besluit tot aanschaf van een haarwerk, kunt u blijven rekenen op onze service. Wij staan altijd voor u klaar. We kunnen uw haarwerk onderhouden zodat u blijvend een goede indruk maakt.

Informeren

Wilt u zich liever eerst oriënterend laten informeren over alle mogelijkheden, dan kunt u (op afspraak) een bezoek aan ons brengen of een e-mail sturen naar info@hairresetjantien.nl. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord: (0512) 36 00 03 of 06 – 30 56 85 07.