Hairreset Instituut Jantien is gedurende de coronacrisis geopend voor mensen die onze haarwerken gebruiken of nodig hebben. Wij houden ons hierbij strikt aan de richtlijnen die onze brancheorganisatie, SEMH, heeft vastgelegd.

Werkwijze

HairReset Instituut Jantien is al tientallen jaren specialist op het gebied van haaraanvulling. We bieden alle zorg en houden rekening met uw privacy. Daarom werken we alleen op afspraak. U kiest het tijdstip dat u het beste past. Ook ’s avonds bent u welkom. In onze zaak voelt u zich direct op uw gemak en zult u merken dat wij begripvol omgaan met emoties. Als u niet in staat bent bij ons te komen, zoeken wij u thuis of in het ziekenhuis op.

Persoonlijk

Door onze ruime ervaring kunnen wij u professioneel en vrijblijvend adviseren. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en krijgen we een goed beeld van u. Aan de hand van deze informatie wijzen wij u op alle mogelijkheden en kunnen wij met een goed voorstel komen. In onze discrete omgeving kunt u haarwerken uitzoeken en passen. Neem hiervoor gerust familieleden of vrienden mee. Zij kunnen als relatieve buitenstaanders uitstekend beoordelen of een uitgezocht haarwerk goed bij u past.

Service

U ontvangt een prijsopgave van het haarwerk en wij rekenen uit wat uw eigen bijdrage is na uitkering van uw verzekeraar. Als u besluit tot aanschaf van een haarwerk, kunt u blijven rekenen op onze service. Wij staan altijd voor u klaar. We kunnen uw haarwerk onderhouden zodat u blijvend een goede indruk maakt.

Informeren

Wilt u zich liever eerst oriënterend laten informeren over alle mogelijkheden, dan kunt u (op afspraak) een bezoek aan ons brengen of een e-mail sturen naar info@hairresetjantien.nl. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord: (0512) 36 00 03 of 06 – 30 56 85 07.